Menu

top banner homepage

Απονομή της Χρυσής Ζώνης

gold belt awarding by grand master wai hong 9 20191129 1796020585Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Grand Master Wai Hong στην Ελλάδα, ο Sifu Ηρακλής Σταμάτης είχε την τιμή να τον συναντήσει προσωπικά και να συζητήσουν.

Στο τέλος αυτής της συνάντησης, ο Grand Master Wai Hong απένειμε στον Sifu Ηρακλή Σταμάτη τη Χρυσή Ζώνη, με το σήμα και την υπογραφή του. Ο Sifu Ηρακλής Σταμάτης θέλει να εκφράσει την βαθύτατη ευγνωμοσύνη του για την τιμή που του αποδόθηκε, και να συνεχίσει, με υπευθυνότητα, την παρουσίαση αυτής της μοναδικής τέχνης και της κληρονομιάς της!

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Grand Master Wai Hong στην Ελλάδα, ο Sifu Ηρακλής Σταμάτης είχε την τιμή να τον συναντήσει προσωπικά και να συζητήσουν. Στο τέλος αυτής της συνάντησης, ο Grand Master Wai Hong απένειμε στον Sifu Ηρακλή Σταμάτη τη Χρυσή Ζώνη, με το σήμα και την υπογραφή του. Ο Sifu Ηρακλής Σταμάτης θέλει να εκφράσει την βαθύτατη ευγνωμοσύνη του για την τιμή που του αποδόθηκε, και να συνεχίσει, με υπευθυνότητα, την παρουσίαση αυτής της μοναδικής τέχνης και της κληρονομιάς της!