Menu

top banner homepage

Εκπαιδευτικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη

Σχολή πολεμικών τεχνών - Fu Jow Pai Kung Fu - Εκπαιδευτικό ταξίδι στη Νέα ΥόρκηΜία πολύτιμη εμπειρία για τον Sifu Ηρακλή Σταμάτη και τρεις από τους αθλητές του συλλόγου μας.

Η Νέα Υόρκη αποτελεί τη μητρόπολη του Fu Jow καθώς εκεί βρίσκεται η έδρα του συνεχιστή τρίτης γενεάς του συστήματος, Grand Master Wai Hong.

Το εκπαιδευτικό ταξίδι ήταν μία τεράστια πρόκληση τόσο για τον Sifu Ηρακλή Σταμάτη όσο και για τους αθλητές του συλλόγου, καθώς περιελάμβανε καθημερινά μαθήματα για το δάσκαλο και τους μαθητές του, με τον Sifu Tak Wah Eng και τον Si Hung Paul Koh.

Μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις είχαμε τη δυνατότητα να εμβαθύνουμε ουσιαστικά και να αποκτήσουμε καλύτερη κατανόηση για τις φόρμες του συστήματος.

Ιδιαίτερη σημασία είχαν και οι συναντήσεις μας με τον «Πατέρα του Fu Jow Pai» Grand Master Wai Hong, καθώς οι γνώσεις και η εμπειρία του αποτελούν σημείο αναφοράς για την τέχνη του Fu Jow.

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού ταξιδιού, υπήρξε και η αναγνώριση του Sifu Ηρακλή Σταμάτη από τον Grand Master Wai Hong σαν 5ης γενεάς πιστοποιημένος εκπαιδευτής του Fu Jow Pai – Tiger Claw Kung Fu στην Ελλάδα!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το εκπαιδευτικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη.